Ønsker du en helt spesiell ramme rundt dine kurs og møter?

Kurs, samlinger og konferanser i vakre Italia

For våre kunder som ønsker en spennende og vakker ramme rundt sine møter og kurs, kan vår konsulent Finn Kolderup tilby skreddersydde opplegg i vakre Italia . Gjennom www.vinopplevelser.no kan du se de mange mulighetene som finnes med fokus på reiser og kultur i Søreruopa, særlig konsentrert i Piemonte-området i nord-vest Italia.

De kjente vinlandsbyene Barolo og Barbaresco er sentrale, men med gode kontakter både i det øvrige Italia og i andre vinproduserende land i Europa, kan vi tilrettelegge reisen etter dine ønsker. Inviter med styrer, ledergrupper, salgsavdelinger, eller kundegrupper til en minnerik opplevelse.

        Hensikten med dette tilbudet er å gi bedrifter og organisasjoner muligheten for en unik ramme rundt dine møter og kurs.  Samhold og opplevelse er nøkkelordene, enten det gjelder opphold på enkle, folkelige og sjarmerende vingårder, eller samvær i mer eksklusive omgivelser, alltid med høy standard, avkobling mellom møtene og det faglige programmet og på steder få andre kan tilby.  Den personlige rammen og de lokale kontaktene kan være helt avgjørende for at ditt spesielle arrangement skal bli vellykket, så vi hører gjerne fra deg hvis du har noen ønsker om fremtidige kurs eller møter som skal huskes av deltakerne!

Se gjerne www.vinopplevelser.no der du kan lese om hva tidligere deltakere på Finn’s Piemonte-reise sier om sine opplevelser i 2011.

      HRM Group AS kan også skreddersy et faglig program som står sentralt i oppholdet.  Innholdet og rammene for en slik samling vil gi deltakerne en opplevelse helt utenom det vanlige.    Programmet kan omfatte kurs ved konsulent(er) fra HRM Group AS, for eksempel to dagers faglig  arbeid, reise, lokale transporter, overnattinger, alle måltider med mat og drikke inkludert, besøk på vingårder og lokale produsenter av råvarer.  Vi legger vekt på det ”ekte”, med sesongbaserte opplevelser og råvarer der det lokale kjøkken står sentralt.

       Prisen for et slikt arrangement inkludert faglig innhold og lokale opplevelser over fem dager for minst 6 deltakere vil være fra ca kr 15.000,- pr person, avhengig av ønsker og behov. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan skreddersy et forslag som passer inn i dine planer.


 

HRM Group AS
Fornebuveien 1A
Postboks 405, 1327 LYSAKER

E-post:post@hrmgroup.no