Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   HR på nett

HRM Group introduserer HR på Nett

God personalledelse og velfungerende HR-prosesser skaper motivasjon og konkurransefortrinn. Men det motsatter er også tilfelle. Har du ikke dyptgående kjennskap til de mange lover, krav og muligheter som følger med personalansvar, kan spørsmålene fort bli mange og vanskelige.  Resultatet kan bli dårlig motivasjon, gjennomtrekk og høyt sykefravær. Du kan også risikere å ta avgjørelser som ikke er lovlige.  

Easy Management er en nettløsning beregnet for alle med personalansvar.   HR på Nett gir deg kunnskap når og hvor du trenger det. Vi har samlet alle de viktigste skjemaene, lovene og prosessene på ett sted, og vi gir deg som abonnent svar på spørsmål innen 48 timer.  Det betyr at du får bedre tid til å jobbe med dine øvrige oppgaver.  

HR på Nett hjelper deg med detaljkunnskap og faglig forståelse innen personalledelse - på din egen arbeidsplass og når du trenger det. 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Åpningstilbud HR på Nett

HRM Group har nedlagt store ressurser i Easy Management. Prosjektet HR på Nett lanseres nå, og vi takker for alle de positive tilbakemeldinger vi har fått fra ulike hold. Det gir oss motivasjon til å videreutvikle og raffinere HR på Nett.

HR på Nett er klar til å bli tatt i bruk. De første abonnenter er alt registret, og vi ønsker flere velkommen. Klikk deg inn på: www.easy-management.no. Gå videre til HR på Nett, og se selv om ikke dette kan være aktuelt og nyttig for deg og din virksomhet. Åpningsvideoen og oversikten er åpen for alle, mens filmene og skjemaene er forbeholdt våre abonnenter.

INTRODUKSJONSILBUD: Som et tilbud til våre trofaste lesere av Nyhetsbrevet gir vi dere 20 prosent rabatt på veiledende priser (se abonnementsbetingelser) om dere registrerer ett eller flere abonnenter innen 15 november 2015. Dersom du velger å benytte deg av dette tilbudet, registrer deg og send oss samtidig en e-post der du viser til tilbudet på Nyhetsbrevet.

Send e-post til post@easy-management.no.

 

 

Hvor var Easy Management da vi trengte det?

Alle lesere er kanskje ikke klar over at denne skribent har en mørk og skummel fortid fra hotell- og restaurantbransjen. Læretiden gikk jeg på Stefan Hotellet i Oslo. Bransjen har jo vært notorisk beryktet for å drive personalpolitikk som om det var sjørøveri på land. På Stefan Hotellet gikk alt for seg i ordentlige former. Kanskje det også hadde noe med at det var et kristent hotell?

Men uansett, selv personalavdelinger og kjøkkensjefer kan glemme å sjekke CVer, og en vakker dag fikk jeg en ny kollega og skiftleder. Fyren kom fra Nord-Norge, men hadde ikke denne robuste, værbitte, fandenivoldske innstillingen personasjer fra denne landsdelen ofte er velsignet med. Ikke denne, han var minst 40 kilo overvektig og trippet rundt på kjøkkenet som han var på audition på Balletthøyskolen. Det var ikke noe problem. Problemet var at hvis han fikk for mye å gjøre så forlot han kjøkkenet. – Å Guuuuud, dette orker æ ikkje. Æ går og legg meg, sa han - og gikk.

Relasjonen mester-lærling fordampet som et politikerløfte etter endt valgkamp.

Etter en stund hadde han gått for godt. Selv et kristent hotell har sin kvote av tilgivelser å dele ut.

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her