Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   God Jul 2015

God jul og godt nyttår! (Vi må jo håpe på det.)

Det har vært et usedvanlig dramatisk år, både ute og hjemme. Utfordrende problemstillinger trekker vi med oss inn i 2016. Mange har søkt ly i vårt land i 2015 og flere ventes i 2016. Det utfordrer vår økonomi, våre helse- og sosialtjenester og ikke minst vår toleranse og gjestfrihet. Et klimaforlik gir kanskje håp for vår sårbare verden, men stiller nye utfordringer når gode hensikter skal omsettes til forbud og avgifter. I HRM Group har vi likevel stor tillit til at verden går videre i sin skjeve gang, og at det fortsatt vil være godt å bo i Norge.

Vi er stolte av å ha presentert vårt nettbaserte kunnskapssenter HR på Nett i 2015. Vi er lagt ned mye arbeid i dette og programmet vil være under kontinuerlig oppdatering og videreutvikling.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen dit. Alle vi i HRM Group ønsker venner og forbindelser et fredelig og fremgangsrikt 2016

 

Nedbemanning? Med verdighet!

Det blir færre jobber, og det skal gjennomføres mange vanskelige samtaler i norsk næringsliv. Det gjelder ikke minst i oljeindustrien. 

Litt for mange piler peker nedover. Det er slutt med rekrutteringen, mange er allerede sagt opp eller omplassert, og langt flere kommer til å oppleve at de må ut på arbeidsmarkedet for å finne seg ny jobb.  

Før det skjer, skal de ut av nåværende jobb på en måte som gjør at både bedriften, lederen og den oppsagte beholder verdigheten.

Det er ikke alltid like enkelt.  Det er lett å gi blomster når det er gode dager. Det er ikke like greit å formidle meldinger om endring og nedbemanning.

 Les mer

 

Magnes Hjørne

Ord før maten

Det er en tid for alt, og nå er det tid for svada. Forskere mener å kunne påvise at de som har sans for kvasintellektuelt svada, er mindre intelligente, har mindre evne til selvrefleksjon og er mer tilbørlige til å tro på konspirasjonsteorier, paranormale hendelser og alternativ medisin.

Dette er mennesker som publiserer bilder av rosa delfiner på Facebook og svermer for visdomsord som alltid inneholder noe om kosmisk bevissthet, harmoni, visdom og lignende herligheter

Det er på tide at vi ignorante nolduser tar oss sammen og søker livsinnsikt og kosmisk visdom fra noen med hjerte og hode intakt.

Les mer

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her