Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   påskehilsen 2011

GOD PÅSKE!

 

  Ja, da er første kvartal av 2011 historie, du verden som tiden går. Det gleder oss at virksomheten går stadig bedre for oss etter finanskrisen. Vi tar det som et klart tegn på at også våre kunder har bedre tider, og at vi derfor alle kan ta en velfortjent påskeferie. Uansett hvordan høytiden skal feires, håper vi i HRM Group at alle får noen fine og velfortjente feriedager og at året 2011 fortsetter slik det har startet. 

          Les Magnes Frimodige Hjørne og om Press og Presse, skrevet til provokasjon og refleksjon i vårsola. Send gjerne dine kommentarer til post@hrmgroup.no   

God påske til alle.

Bjørn, Finn, Magne, Kjell, Geir, Per Kristian, Stein-Erik og Per Torvild.

 

 

 

Magnes Frimodige Hjørne

Fjolls til fjells

Jeg har mer enn nok med medias dekning av Ari Behn i dette livet om jeg ikke må høre om eskapadene han hadde i et tidligere liv. 

Ari Behn kunne rapportere at Per Heimly hadde myrdet ham i et tidligere liv. Noen synes kanskje at Heimly burde få en sjanse til. 

På tide å flykte til fjells?

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Påskelam i ulveflokk - en fabel om press og presse

          Offentlighetens lys kan komme brått, sterkt og brutalt. De færreste har forutsetning for å mestre et slikt press alene. Med vekslende hell hyres PR-byråer inn til slukningsarbeid når det brenner. Da er det ofte for sent. Den viktigste innsatsen ligger på det forebyggende planet, ved at alt gjøres for at katastrofen ikke skal inntreffe. Men har det først brent, krever det møysommelige gjenoppbygningsarbeidet både stor innsats og innsikt.

          HRM Group er ikke et brannkorps, men vi er opptatt av å forebygge branner. Vi arbeider for å fremme gode bedriftskulturer, bygget på høye etiske standarder, med respekt for enkeltmennesket. Vårt mål er å bistå i lederes utvikling, både som individer og som del av en gruppe.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her