Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   Julen 2012

God jul og godt nyttår

Vi i HRM Group ønsker gamle og nye kunder, leverandører, samarbeidspartnere og andre en riktig god førjulstid - og jul når den tid kommer.

Under kan du lese Håkons tankevekkende innlegg om det å ha tillit, og Per forteller mer om sitt engasjement for BLÅ PILER. Og selvsagt intet nyhetsbrev uten Magnes humoristiske syn på aktuelle saker.

Vi vil benytte anledningen til å takke for mange hyggelige og spennende oppdrag i året som nå nærmer seg slutten. Vi ser frem til årsskifte med forventning og håper 2013 vil bli et godt år for alle.

Beste julehilsen fra alle oss!

Bjørn Bakke   Stein-Erik Skogeng   Per Kristian Wiborg   Per Torvild Aakvaag   Finn Kolderup   Magne Johannessen   Håkon Formo-Berntsen

 

Har du tillit?

Som leder har du kanskje ikke den tillit du tror du har!

Hvis din ledelsesform har utgangspunkt i de idealer som til nå har vært en grunnleggende del av vår felles kultur, vil du kanskje føle deg sikker på at din posisjon legitimerer din makt og sikrer deg den tillit og respekt du må ha som leder.

Ikke vær så sikker på det! Det er store forandringer på gang.

Et økende utdanningsnivå fører til mer autonome og autentiske personligheter. Disse har i de siste årene stilt nye og hardere krav til lederne enn det tidligere generasjoner gjorde. Autoritetsbegrepet har vært under sterk endring i de siste ti til tyve årene. Lederrollen har endret seg fra sjef til leder og rådgiver.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Hva er blå piler?

Hei!

Jeg hadde gleden av å overvære et par foredrag med Per Aakvaag for noen år siden da jeg jobbet i Kvasir.

I min nåværende jobb kunne jeg godt tenkt meg denne type foredrag, da vi sliter litt med den type problemstilling om dagen.

Er dette mulig å få til?

De foredragene han hadde for oss i Kvasir, var helt fantastiske! Både selgere og ledere snakker fremdeles om det inntrykket han skapte og at det hjalp i forhold til å bli mer «company man».

Med vennlig hilsen

Stein Arne Frammarsvik"

Vi har snakket med Per Aakvaag om BLÅ PILER; les her

 

Magnes Hjørne

Det er aldri for sent å gi opp.

Desember måned er for meg det endelige bevis på det moderne menneskets totale mangel på evne til å planlegge. Det er det paradoksale vanvidd; aldri har vi hatt flere tidsplanleggere, elektroniske kalendere, outlook'er og andre duppedingser som skal fortelle når neste møte forfaller. 

Men desember kommer alltid som en overraskelse. Er vi ekstra heldige starter det allerede i november med den første snøen.

Desember måned er julebordstid. Også her skulle en ha trodd vi var rimelig rutinerte, men hvert år transformeres fredelige funksjonærer til frådende ulvepakk med ribbesteik og uoppredde dobbeltsenger i blikket. 

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her