Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   God jul 2013

God jul og godt nyttår!

Det er noen få dager igjen til jul – og til ettertanke og samvær med familie og venner. Det er tegn i tiden som tyder på at 2014 kan by på flere utfordringer for mange enn 2013. Hjulene snurret litt saktere rundt, og boligprisene fortsetter kanskje ikke sin elleville ferd til himmels. At vår velstandsspiral tar et hvileskjær, er sikkert sunt på litt lengre sikt. Så får vi tid til å stoppe opp og tenke over hvor godt vi egentlig har det.

HRM Group takker venner og forbindelse for et positivt år. Vi har fått mange interessante og spennende oppgaver, og nye ligger foran oss på nyåret. Vi gleder oss til å ta fatt på dem, men først vil vi ønske alle en fredelig jul og et godt nyttår.

Bjørn, Per, Stein-Erik, Finn, Magne, Per Kristian

 

HR støtte - når DU trenger det.

Det er ikke en floskel å hevde at de ansatte er bedriftens viktigste ressurs; mange ledere mener det. Forskningen viser også at det er lønnsomt å lede ansatte som om de er bedriftens viktigste aktiva.

Dette gir imidlertid ledelsen, og organiseringen av menneskelige ressurser et nytt innhold, og gjør HR til en enda viktigere del av virksomhetens og ledernes oppgaver.

Små og mellomstore virksomheter har ofte ikke anledning til å ha en egen HR- ansvarlig, og da er det ikke uvanlig at HR blir lagt inn under økonomiavdelingen. Økonomiavdelingen har oversikt over alle ansatte, og det er fristende, og også ofte fornuftig å legge HR nettopp dit. Men er det den beste løsningen?

 hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Magnes Hjørne

Den som er med på leken, må tåle steken.

Aj, aj, aj, det er julebordstid. Det skåles, drikkes, jukkes og spises over hele Norge.

Aj, aj aj, alle de vakre kvinnene der ute, iført  forførende parfyme og utringninger så dype at de tydeligvis har mye utestående med verden.

Aj, aj, aj, alle de staute menn som byr opp på dans, overbetalte, understimulerte funksjonærer fra de små og store bedrifter, i blådress og med lynende blanke sko for anledning. Det er julebord for faen, og nå skal det pinadø jules.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her