Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   Julebrev 2014

God jul!

Så går 2014 mot hell. Etter en forhåpentligvis aktiv og for mange noe stressende periode går vi over i en mer avslappende og familiære modus med ribbe, pakker, svigermor og alle barna.

2014 har vært et godt år for HRM Group. Mange nye prosjekter er gjennomført med eksisterende kunder, og nye kunder og deres utfordringer er kommet til. Samtidig har et par av våre konsulenter gått over i annen tilværelse, og nye kolleger har sluttet seg til oss. Slik er livet - små og store endringer finner sted både hos dere og hos oss. Vi må alle feste blikket fremover og være forberedt på å gripe de mulighetene og utfordringen som kommer.

Det er blant annet dette vi i HRM Group gjerne ønsker bidrar med; organisasjons- og endringsledelse, HR support, utvikling av selgere, prosjektledelse og rekruttering av nye medarbeidere, ansettelser eller bistand ved nedbemanning.

Vi gleder oss til å ta fatt i nye oppgaver sammen med dere i 2015. Samtidig ønsker vi deg og dine en riktig god jul og alt godt for det nye året.

 

 

 

Det er nye tider nå.

Det er en tid for alt, og nå er det tid for julebord. For når nettene blir kalde og kulda setter inn, da rykker det i dansefoten til tusenvis av overarbeidede og understimulerte funksjonærer. I samlet flokk hjemsøker kontoristene restauranter og selskapslokaler med uoppredd dobbeltseng i blikket og fast grep om drikkebongene.

Men snart er festen over. Det blir nye tider nå. Økonomene i DNB Markets peker på at den reduserte aktiviteten på norsk kontinentalsokkel vil skape en kommende lavkonjunktur. Oljeinvesteringen i Norge vil falle med 15 prosent i 2015. 

Her er det bare å holde seg fast; økt ledighet, lavere inntekstvekst og lavere boligpriser.  Festen er over. De harde tredveårene blir peanuts mot den økonomiske fimbulvinteren vi stevner mot.

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her