Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   November 2011

Utvikling av ledere -  vårt mål og våre metoder.

 

Bedriftens resultater skapes gjennom utøvelse av godt og motiverende lederskap.  En bevisst utvikling av lederne må tillegges samme strategiske betydning som virksomhetens øvrige sentrale innsatsfaktorer. Vår filosofi er å starte med målinger og fortsette med individuell og gruppetilpasset trening og opplæring.

Vårt verktøy er LEDERINDEKSEN som er utviklet av HRM Group. Lederindeksen er nå benyttet hos flere av våre kunder med gode resultater. Det setter fokus lederens sterke og svakere sider og viser hvor det er størst utviklingspotensiale.

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Lindum - best omdømme i Drammen

 

Lindum har gått fra å være ”søppeldynga" i Drammen til å bli fremst innen nytenkende og verdiskapende avfallshåndtering. Det er derfor ikke rart at Lindum ble tildelt Avfall Norges Innovasjonspris 2011, og i følge Drammens Tidende er Lindum den bedriften som har best omdømme i Drammen.

Vi har gjennomført en spennende leder- og organisasjonsutviklingsprosess med Lindum. Selv om prosessen ikke er ferdig, har vi hatt en samtale med administrerende direktør i Lindum, Pål Smits. Vi var nysgjerrige på å få vite hvilke erfaring ledelsen i Lindum har gjort gjennom bruken av Lederindeksen i deres organisasjon.  

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Magnes Hjørne

Image Not Found.

 Gled meg ut i fristelse

Europa går konkurs og det er opprør i den arabiske verden, men her hjemme har vi viktigere ting å tenke på.

Jeg tenker selvsagt på lavkarbo-bølgen som skyller over landet. Det er nærmest noe episk og skjebnetungt over det. EU-striden skilte venner og familier. Nå er det lavkarbo- diettene som definerer frontene. I det ene hjørnet, tilhengerne som lykksalig melder om vekttap og et bedre liv, mens bacon og annet svineri (sic) sklir ned på høykant, og i det andre hjørnet, the usual suspects, ernæringsfysiologene som i velkjent stil og med ansiktet i passe bekymrede folder advarer mot et kollektiv hjerteinfarkt, hjerneskade og det som verre er. 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her