Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   Oktober 2012

Kulturelle endringer stiller nye krav til god ledelse:

- har dagens ledere endelig akseptert full likestilling?

Kvinnenes inntog i den offentlige sfære har endret samfunnet vesentlig. Det er ingen  tvil om at kvinnenes sosiale og kulturelle innflytelse har vokst enormt og at betydningen er udiskutabelt positiv. Det er heller ingen tvil om at konfliktnivået mellom kjønnene, både i hjemmene og i arbeidslivet, økte i begynnelsen av disse kulturelle prosessene.

Fortsatt ser vi en del ytringer i det offentlige ordskiftet som bærer bud om at en del menn sliter med å akseptere den økte kvinnelige innflytelsen og deres økende makt i arbeidsliv og politikk.

hrm_lesmer_knapp.jpgav Håkon Formo-Berntsen

 

Kurs og konferanser i vakre Italia?

For våre kunder som ønsker en spennende og vakker ramme rundt sine møter og kurs, kan vår konsulent Finn Kolderup tilby skreddersydde opplegg i vakre Italia . Gjennom www.vinopplevelser.no kan du se de mange mulighetene som finnes med fokus på reiser og kultur i Søreruopa, særlig konsentrert i Piemonte-området i nord-vest Italia.

De kjente vinlandsbyene Barolo og Barbaresco er sentrale, men med gode kontakter både i det øvrige Italia og i andre vinproduserende land i Europa, kan vi tilrettelegge reisen etter dine ønsker. Inviter med styrer, ledergrupper, salgsavdelinger, eller kundegrupper til en minnerik opplevelse.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

"Salgslederen" - et hefte til støtte i salgsledelse.

"Vellykket er kun det solgte"

Salgslederen er fri for teoretisk tåkeprat og går rett på sak. Du får nyttige tips og råd om ansettelser, hvordan du kan lage et bonussystem som virker og de vanligste motivasjonsfellene du fort kan gå i. Temaer som oppfølging av selgere, hvordan coache, lære og utvikle selgere er viet spesiell oppmerksomhet. Hele tiden er det en rett-på-sak-tone og fokus er på praktisk nytteverdi.  Heftet retter seg like mye til erfarende salgsledere, som til de som er nye i salgsleder rollen.

Send din bestilling til: post@hrmgroup.no

Pris pr. stk: Kr. 60,- inkl. mva og porto. 5 stk. kr. 200,-. Faktura vil følge sendingen.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

From Snåsa with Love

Det ekstraordinære er det nye ordinære.

Året kreker seg inn i sine siste måneder. Jeg leser om kongerikets forbruk av medisiner, og det er ikke lystig lesning. I følge statistikk fra Legemiddelverket har kolesterolsenkende midler øket med 2223 % fra 1996 (du leste riktig), Paracetamol har økt med 100 %, SSRI (lykkepiller) økte med 156 % og sovemidler med 355 %.

Det er et under at vi er i live og at vi i det hele tatt klarer å komme oss opp om morgenen. Statistikken tegner et bilde av en deprimert nasjon med søvnproblemer og et blodtrykk som en oljeplattform faretruende nær en blow-out. Her er det ingen vits å glede seg til jul. Sannsynligvis er vi døde eller innlagt hele bunten før første søndag i advent.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her