Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   God påske
Image Not Found.

Første kvartal av 2014 er bak oss. HRM Group har hatt spennende oppdrag innen IT-sektoren, renhold og renovasjon, reiseliv, utdannelse og mye annet. Det har vært utfordrende oppgaver og vi føler oss priviligerte som kan arbeide med så mange spennende mennesker og bransjer.

Nå tar vi noen dagers pause - og ønsker alle våre kunder og forbindelser en riktig god påske, enten dagene nytes til fjells eller skogs, en rusletur i byen eller bare hjemme i sofakroken.

 

 

Prosjektledelse ved Norges Kreative Fagskole

 HRM Group ved Finn Kolderup og Per Torvild Aakvaag har første kvartal 2014 hatt ansvaret for faget Prosjektledelse for Bachelor-studentene i Kreativ Markedskommunikasjon ved Norges Kreative Fagskole / Campus Kristiania. Prosessen ble givende og inspirerende for oss begge

 

 Det som slår oss i etterkant av dette engasjementet er hvor mange virksomheter som setter i gang ulike typer prosjekter uten å ha vurdert spørsmål som behovet for å utdype og avklare målsettinger, økonomi, prosjektets omfang og rammer med den eller de som er eier av prosjektet.

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Påskeoppkjøring

Jeg har aldri sett på meg selv som spesielt værsyk. Jeg var i Kirkenes i militærtjenesten og fenomenet brakkesyke hjemsøkte oss fra tid til annen; hjemlengsel, savnet etter kjæresten, rutiner, på rutiner og kjedsommelighet, gjorde oss slappe og giddeløse.

Men da mørketiden kom, og vinterdepresjonen konvergerte med brakkesyken, da kom noen av mine medsoldater i en tilstand jeg kan bare beskrive som katatoni.

Russerne kunne invadert Kirkenes uten at et øyelokk hadde vært hevet.

 Som sagt, fravær av lys og mørke dager har aldri plaget meg, men denne vinteren synes jeg har vært som et finsk fjernsynsteater fra syttitallet. Det ble aldri ferdig. Venner og kolleger har subbet rundt med krum nakke og vært like kranglevorne som

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her