Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   Oktobernytt fra HRM Group

Vellykket - er kun det solgte!

Der jeg har arbeidet i en lang, spennende og lærerik karriere, har vi ofte konkurrert med de største amerikanske virksomhetene med våre løsninger. I Norden har vi utrolig mange kreative og faglig dyktige ingeniører som er fullt på høyde med sine «likemenn» fra andre verdenshjørner.

Gro Harlem Brundtland sa en gang: «Det er typisk norsk å være best!» Og det har hun – ofte dessverre – rett i. Men hva hjelper det å være «Best i Verden», om du er best på feil område?

Vellykket - det er kun det solgte.                  av Stig K Jansen

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Nytt om navn

Stig K. Jansen har tiltrådt som rådgiver og partner i HRM Group. Han har mer enn 25 års ledererfaring fra næringslivet med omfattende strategisk og operativt linjeansvar. Han har vært en drivkraft i organisatoriske endringsprosesser, kulturskifter og forretningsutvikling nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har Stig erfaring innen rekruttering og karriereveiledning.

Hos HRM Group vil han ha fokus på prosjekter innen organisasjon og lederutvikling, salgsledelse, rekruttering og internasjonalisering. HRM Group ønsker han velkommen.

Våre rådgivere Finn Kolderup og Magne Johannessen ble partnere i HRM Group fra 1. september. Vi ønsker dem velkommen inn på eiersiden.

Bjørn Bakke og Stein Erik Skogeng som begge var med på å etablere HRM Group, har bestemt seg for å tre ut av partnerskapet.

Stein Erik vil fortsatt bistå i prosjekter hos etablerte kunder, mens Bjørn har valgt å fortsette sitt arbeid i annen organisasjon.Vi ønsker han lykke til videre.

 

UTE OG SYKLE

For en sommer det har vært. Det har vært sol ute, sol inne, sol i hjertet og sol i bøtter og spann. Det tok aldri slutt. Problemet med alle disse varmegradene er at vi tror at det er slik det skal være. . Med all denne kollektive lykke vi har opplevd skulle vi tro at all djevelskap var utdrevet av nasjonen, men det er selvsagt ikke tilfelle. Jeg våger å påstå at det er en gruppe som virkelig har fått utfolde seg, blitt verre og hvor alt dette godværet har fungert som bensin på bålet.

Jeg tenker selvsagt på syklistene. Jeg har et meget anstrengt forhold til syklister. Jeg er livredd syklister. Selv fredelige funksjonærer forvandles til rabiate villmenn når sykkelen trilles ut. Iført alt for trange sykkelbusker og sykkelhjelmer som etter alt å dømme blokkerer blodtilførselen til hjernen, terroriserer de nabolaget, gangstier og fortauer.

Bilister hater syklister og syklistene hater bilistene. Det kan de gjerne fortsette med for min skyld, jeg vil bare gå i fred på fortauer og i gangstiene.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her