Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   Sommerbrev 2011

God sommer

Ferietid!

Om få dageret er det Sankt Hans, ferien står for døren og Norge senker farten. 

Hos oss snurrer samfunnshjulene raskere og mer velsmurte enn i de fleste andre land for tiden. Vi kan glede oss over en komfortabel oljeformue, lav arbeidsledighet og et sunt næringsliv. I HRM Group har vi snart lagt bak oss et hyggelig halvår, og tar det som et tegn på at det er god aktivitet hos våre kunder og at vi gjør mange riktige ting i vår arbeidsdag. Vi kan glede oss over positiv utvikling av Lederindeksen og spennende muligheter for Qlikview programmet, som vi har brukt mye tid på. 

Til underholdning og ettertanke i ferien henger vi på noen ord om den gode, norske hverdagen og selvsagt Magnes Hjørne, som denne ganger filosoferer over konger og andre ekte mannfolk. Vi takker alle for et godt og hyggelig halvår, og ser frem til mange gode arbeidsdager når ferien er over.

GOD SOMMER ønskes alle.

 

 

Agurker og gulrøtter

En tid for agurker, én for gulrøtter

Det er tid for å dyppe tærne i saltvann, svi koteletter på grillen og studere avisenes oppslag om årets agurkavling – Norge tar ferie.

Vårt forhold til arbeid og fritid er merkverdig, nærmest schizofrent: Det er topp å ha fri, svært ille å være arbeidsledig, men slett ikke bra å være i arbeid. Vi blir fortalt at arbeidslivet blir stadig mer brutalt, vi utstøtes og sykeliggjøres. Det er arbeidet som skader helsen, ikke for mye mat, for lite mosjon eller ganske alminnelig “tough luck”. Personlig klarer jeg ikke å akseptere at vi har det tøffere på jobben enn våre besteforeldre. 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Magnes Hjørne

Image Not Found.

Ekte mannfolk

Det er sommer, det er sol og det er søndag, og noen og enhver kan få heteslag eller har hatt det lenge. I nabolandet må kong Gustav stå skolerett for en hel nasjon og svare på om han har vært på strippekubb eller ikke. I USA har avtroppende kongressmann Anthony Weiner sendt pikante bilder til en rekke kvinner. Det store spørsmålet er; hva i all verden er det de tenkte på, eller med? Er det slik ekte mannfolk oppfører seg og trodde de virkelig at dette ikke ville bli kjent? Det er vel snart bare den rødgrønne regjering som tror de kan legge lokk på dårlige nyheter eller dumpe dem ved feriestart. Alt tyter frem, til det er vi for pålogget, for mye on line.

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her