Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group  

God sommer!

HRM Group ønsker alle kunder og forretningsforbindelser en fin sommer.

Vi takker for alle de spennende oppgavene og utfordringene som dere har gitt oss,  og vi gleder oss til å få bistå dere videre til høsten.

Nå ser vi frem til en deilig sommerferie. Alle trenger litt tid til å roe ned sammen med venner og familie, enten det er til fjells, ved sjøen eller hjemme i byen.

Vi er tilgjengelige på telefon hele sommeren, så om det skulle være noe, er det bare å ringe eller sende oss en e-post til

post@hrmgroup.no.

 

 

 

Lederkurs på Korsika og Pimonte

HRM Group planlegger to seminarer for ledere med personalansvar i 2015.

Det første seminaret er et 4 dagers seminar i Ajaccio på Korsika i slutten av april.

Det andre seminaret planlegges i Alba/Piemonte i Italia i september.

Seminarene har samme faglige innhold med følgende hovedpunkter: Lederens ansvar for et positivt miljø, motivasjon og samarbeid, konflikter og konfliktløsninger, lederskap i en konfliktsituasjon samt målorientering og endringsvillighet

 hrm_lesmer_knapp.jpg

 

Det er ting jeg ikke skjønner

Livets mysterier.

En blir ikke nødvendigvis klokere med årene.  Mest sannsynlig blir en bare eldre.  Det er mysterier jeg aldri klarer å løse.  Jeg har for eksempel aldri skjønt fasinasjonen for fotball, noe jeg beklager siden det er så mye av det.  I disse nylig VM-dager har det nærmest vært umulig å slippe unna.

Jeg skjønner meg heller ikke på Audun Lysbakken, at noen har klart å komme gjennom alle bind av Marcel Prousts På sporet av den tapte tid eller hvorfor  noen tror på mail -henvendelser fra obskure banksjefer som opplyser at du er enearving til formuen til en slektning du ikke ante at du hadde. 

 

hrm_lesmer_knapp.jpg

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her