Kan ikke lese denne eposten? Les den i en nettleser...

HRM Group
 
Nyhetsbrev fra HRM Group   God sommer!

Sommeren som kommer

Sommeren er i anmarsj. Vi gleder oss til masse agurknytt - en etterlengtet pause fra alle de krisene som vi daglig blir advart mot. Vi blir fortalt om terroranslag, flyktningkriser, miljøkatastrofer, om boligpriser som går rett opp og økonomien som går rett ned. Litt mer sjeldent hører vi at vi lever best, lengst og rikest av alle nasjoner til alle tider. Hva skal en stakkar tro?

Godt skal det bli å kaste ut et fiskesnøre, gå en tur i skogen eller slenge seg på solsengen og la seg underholde av reiseradioen og måkeskrik. Noen og enhver har gjort seg fortjent til en god pause.

I HRM Group har vi jobbet intenst med å få HR på Nett på lufta. Vi er stolte av resultatet og håper mange av våre kunder vil benytte seg av dette tilbudet.

Vi ønsker alle venner og forbindelse en riktig god sommer.

 

"Det du ikke vet, kan du fort få vondt av!"

Mange ledere føler seg ofte utrygge og ukomfortable ved den vanskelige samtalen, oppsigelser, nedbemanninger, sykefravær, HMS og ansettelser. Da er det godt å ha verktøyet som gjør deg trygg og proaktiv, og som gir deg mer tid til dine primæroppgaver.

Som personalleder må du til enhver tid ha tilgang til oppdatert informasjon og kunnskap om hvordan du skal håndtere utfordringer relatert til din funksjon som leder.

HR på Nett gir deg verdifull støtte i disse oppgavene.  HR på Nett er et levende verktøy. Vi følger nøye med alt som skjer innen lovverk og avtaler og oppdaterer nettstedet forløpende.

Du kan få noen smakebiter ved å trykke på lenken under.

Les mer

 

Straffe

Det er sommer og solen skinner fra skyfri himmel. Det er for godt til å vare, og det gjør det jo heller ikke. Vi har ikke godt av så mye sol. Før eller siden begynner vi å tro at vi er på grisefest i Syden og forlanger å ha siesta på jobben.

Eller enda verre, i et øyeblikk av overoppheting og dehydrering bestiller vi tur til Frankrike og drar på fotball-EM, the place to be akkurat nå for voldsentusiaster fra hele Europa. Bildene fra Marseille viste nærmest krigslignende tilstander; tåregassen drev, det var politi og hunder og på bakken lå det livløse mennesker.

I et fryktelig øyeblikk lurer man på om det er skjedd et nytt terroristangrep, før en innser at det er fotballfesten som er i gang.  

Les mer

 
    HRM Group AS        
  Sjølystplass 2   Utvikling av organisasjoners humankapital  
  Postboks 313, 0213 OSLO      
         
  E-post:post@hrmgroup.no      

www.hrmgroup.no

Hvis du ikke ønsker å få dette nyhetsbrevet  kan du klikke her